Sramotan gaf ugledne njemačke televizije

18.06.2018. 10:01:22

STRAŠNO! Hrvatska nogometna reprezentacija pobjedom 2:0 protiv Nigerije u Kalinjingradu započela je svoj nastup u skupini D na Svjetskom prvenstvu. Prvi pogodak za Vatreme bio je autogol Oghenekara Eteba u 32. minuti, dok je pobjedu potvrdio Luka Modrić iz kaznenog udarca u 71. minuti. Hrvatskoj je to bila prva pobjeda na otvaranju Svjetskog prvenstva još od one kultne utakmice s Jamajkom 1998. godine, kada je na SP-u u Francskoj uzela broncu. Utakmica Hrvatske i Nigerije izazvala je velik interes. Od četiri utakmice koje će se na svjetskom prvenstvu u Rusiji igrati u Kalinjingradu, najposjećenija utakmica po broju turista iz zemalja koje će igrati, je utakmica Hrvatska – Nigerija, otkrio je ministar kulture i turizma kalinjingradske regije Andrej Jermak. I onda se dogodi ovakav ogroman gaf. Naime, ugledna njemačka televizija ZDF zamijenila je hrvatsku zastavu srpskom i tako predstavila sraz s Nigerijom. “Bravo za njemačku televiziju. Ovako se započinje rat”, stoji u komentaru na Facebook stranici Ultras-tifo.net.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.