SRAMOTNO 'Navijači' Hajduka vandalizirali Jakoliševu kuću, pisali su grozote

23.06.2020. 15:27:00

Degutantnu poruku ostavili su navijači Hajduka, koji su očito nezadovoljni njegovim nastupima, a pogotovo posljednjim nastupom protiv Lokomotive gdje je Hajduk izgubio rezultatom 3:2, a Jakoliš je mogao zabiti za pobjedu. Za počiniteljima se još uvijek traga.

"Piješ, šmrčeš, pušiš sa Hajdukovim parama, tribat će ti materi crna marama. Je**n ti mater 120 000 puta. Krepaj gubo", piše na sramotnom grafitu.

Jakoliš je došao u Hajduk prošlog ljeta, iza sebe ima 16 utakmica u kojima još nije dao pogodak. 

Iz kluba su uputili osude za ovaj čin:

"Svjesni smo da rezultati momčadi u posljednja dva susreta nisu na razini kakvu Klub zaslužuje. No, to ne daje nikome za pravo da dovodi u pitanje osobni integritet i sigurnost bilo kojeg igrača ili pojedinca u Klubu. HNK Hajduk najoštrije osuđuje bilo kakvu prijetnju na osobnoj razini i napravit ćemo sve što je u  našoj moći da zaštitimo svakog igrača od bilo kojeg oblika nasilja i napada ovakve vrste", poručili su.

Podsjećamo, Hajduk se nakon poraza od Lokomotive nalazi na petom mjestu, a prethodno je protiv splitskog kluba na Poljudu slavio i Varaždin.

Izvor: Direktno.hr

Izvorni autor: ig/Foto: Facebook/Instagram

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.