Srbi napadaju naše specijalce?

31.05.2013. 11:01:03

Otac i sin uhićeni zbog prijetnji ubojstvom Dvojica Karlovčana, stari 56 i 24 godine uhićeni su jučer zbog prijetnji ubojstvom dvojici sugrađana. Sumnjiči ih se, kaže policija, da su jučer ispred kafića u Zvijezdi, prijetili dvojici sugrađana smrću. Tijekom današnjeg dana će uz kaznenu prijavu biti predani pritvorskom nadzorniku Neslužbeno doznajemo da su uhićeni otac i sin. Prijetili su jučer, navodno, jednom bivšem pripadniku specijalne policije iz Karlovca spominjući pritom da znaju gdje mu je dijete. Uz to, spomenuli su i dijete njegovog kolege, također bivšeg specijalca, više nego dobro poznatog ovdašnjoj, ali i hrvatskoj javnosti. S obzirom da je riječ o bivšim specijalcima, navodno je ovaj događaj uzrokovao pravu buru među njihovim ratnim kolegama, a iz vrha policije u Zagrebu u Karlovac je poslan poseban tim za rješavanje ovakvih situacija. Također, doznajemo da je jedan od uhićenih, još 19.og ovog mjeseca na Atletskoj stazi u Karlovcu napao medijski poznatog Karlovčanina i to iznenadnim udarcem u sljepoočnicu. Napadnuti je pao i od udarca zadobio ozljede, a napadač je hitro pobjegao i navodno zavikao: "Ovo je Srbija". radio-mreznica.hr Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.