‘SRBI, POGLEDAJTE SE U OGLEDALO!’: Kada on konačno zagrmi, tutnji do Beograda: ‘Vučićeva posla, taj ništa nije naučio’

21.08.2022. 17:15:00

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković sudjelovao je na posljednjem danu 47. Trke na prstenac.

Komentirao je optužnice protiv hrvatskih pilota koju je podignuo sud u Beogradu.

“To su Vučićeva posla, ništa nije naučio iz povijesti i to ne pridonosi poboljšanju naših bilateralnih odnosa”, kazao je Jandroković. Dodao je da Srbija ima niz problema s kojih želi skrenuti pažnju optužnicom.

“Srbija ima puno problema, oko Kosova, hoće li na rusku ili zapadnu stranu i onda koristi ove situacije da bi skretala pozornost sa svojih problema. Hrvatska odbacuje optužnicu, ona je političke prirode i poruka svima u Srbiji: okrenite se budućnosti, pogledajte se u ogledalo i razmislite o tome što radite”, poručio je predsjednik Sabora.

Dodao je će Hrvatska zaštiti pilote. “Smatramo da je optužnica pravno neutemeljena. Povući ćemo sve korake kako bi zaštitili naše građane.”

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: M.P./Foto: privatni album

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.