Srbi žele maknuti spomen obilježja jer se boje istine o logorima

18.04.2015. 14:22:40

Karlovački dožupan Siniša Ljubojević iz redova Srba hitno traži micanje spomen ploče, jer vjerojatno za tog državnog službenika istina i ubijanje nevinih civila su spojiv niz srpskih zvjerstava. Pod pokroviteljstvom predsjednice države i predsjednika Sabora podignute su tri spomen ploče u svezi postojanja logora u SAO Krajini i to u gradu Vojniću, Gornjem Mekušju i Turnju. Srpskim političkim mutikašama silno smeta spomen obilježje u Vojniću. Negiraju postojanje logora u gradu Vojniću i smatraju da nije bilo nasilje. Bezobrazluk lokalnih srpskih nacionalista želi poništiti žrtvu hrvatskog naroda. Iako je kroz logor Vojnić prošlo preko 300 ljudi, a troje zvjerski ubijeno, Srbi ne žele ploču u gradu i pijetet prema mrtvima. Smrt Andrije Gojaka, Maraka Pape i Milana Cvitkušića lokalnim vlastima je tek statistički broj i lokalni Srbi žele hitno skidanje ploče. Karlovački dožupan Siniša Ljubojević iz redova Srba hitno traži micanje spomen ploče, jer vjerojatno za tog državnog službenika istina i ubijanje nevinih civila su spojiv niz srpskih zvjerstava. Sve je očito planirano mnogo ranije, što se vidi iz priloženog na kraju. Srbi se boje pronalaženja ubijenih na terenu Banovine, jer ovaj teren prepun ubijenih civila, zato nijeću odgovornih u logoru i nazivaju ga sabirnim centrima.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.