SRBIJU TREBA IZOLIRATI OD SVIJETA: Igrači nogometnog kluba na travnjak izašli u majicama s Ratkom Mladićem!

27.11.2017. 06:59:58

Igrači nogometnog kluba iz Novog Sada FK ‘Kabel’ na travnjak su izašli u majicama sa slikom osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića, prenosi Beta. Nogometaši Kabela su tim majicama izašli na teren protiv Slavije, koju su na kraju i pobijedili. Riječ je o utakmici Vojvođanske lige, piše Jutarnji list. Ovo je samo nastavak bizarnih događanja u našem susjedstvu nakon što je Ratko Mladić u Haagu proglašen krivim i osuđen na doživotni zatvor. Naime, jedan dnevni list je prije dva dana dijelio postere s likom Mladića i potpisom ‘srpski heroj’, a na nogometnoj utakmici Partizana i Young Boysa domaći navijači su objesili transparent podrške čovjeku koji je odgovoran za genocid u Srebrenici. Ali zanimljivo je da nigdje nisu istakli njegovo ime, jer su znali da bi to značilo pražnjenje stadiona za iduću utakmicu… Iako je gotovo cijeli svijet osudio Ratka Mladića i zločinačku politiku Miloševićeve Srbije kao genocidnu, današnja Srbija očito je se ne odriče. Država koja se ponosi genocidom nije mjesto među civiliziranim zemljama svijeta.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.