Srbima sporna šahovnica na logu sponzora

02.07.2013. 11:01:53

Srbi pišu da Ivan Dodig igra u majici na kojoj je ustaški grb!

"Na njegovoj majici lako je uočiti da na lijevoj strani stoji šahovnica u obliku slova U"

Hrvatski tenisač Ivan Dodig jučer je ispao u osmini finala Wimbledona od Davida Ferrera, ali samo nekoliko sati poslije u paru s Melom plasirao se u četvrtfinale parova. Dodig tijekom Wimbledona igra u bijeloj majici svog sponzora Sportfirea, a naše istočne susjede njihov logo plamena vatre, u koji je Ivan dodao naše tradicionalne crveno-bijele kockice, podsjeća na ustaški grb. "Hrvatski tenisač u Wimbledonu igra s majicom koja neodoljivo podsjeća na ustaški grb. Na njegovoj majici lako je uočiti da na lijevoj strani stoji šahovnica u obliku slova U", piše Kurir te dodaje da je njegov meč uživo gledao i Igor Štimac koji podržava Marka Perkovića Thompsona koji, pak, prema njima, podržava NDH i poziva na pokolj svega što je srpsko. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.