Središnjica HDZ-a zasuta jajima i trulim rajčicama, zna se i tko je odgovoran

30.08.2018. 16:34:52

Sjedište HDZ-a u Zagrebu danas oko 11 sati gađano je trulim rajčicama i jajima. U poslijepodnevnim satima oglasila se stranka Slobodna Hrvatska iz koje su priopćili da su njihovi članovi odgovorni za akciju te da ih je privela policija. “Danas u 11 sati supredsjednici Slobodne Hrvatske su zasuli trulim rajčicama i jajima ulaz stranke HDZ u Središnjici HDZ-a na Trgu žrtva fašizma 4 u Zagrebu. Trenutno se nalaze u 5. policijskoj postaji na Medvešćaku gdje su odvedeni policijskim vozilom na saslušanje”, napisali su iz te stranke. Pišu da je ovo reakcija na lošu politiku HDZ-a. Iako se prvotno mislilo da je riječ o mandarinama, otkrili su da su sjedište HDZ-a zasuli trulim rajčicama i jajima. Ulaz u stranku brzo je očišćen.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.