Središtem Varaždina odjeknula eksplozija

21.11.2013. 10:21:30

1_188638

U srijedu navečer je u Varaždinu odjeknula snažna eksplozija u kemijskoj čistionici u središtu grada.

U eksploziji koja se u srijedu navečer dogodila u Varaždinu, tristotinjak metara od središta grada, uništena je kemijska čistionica. Prema prvim izvješćima policije, nema ozlijeđenih, a točan uzrok eksplozije nije poznat, jer je očevid u tijeku, izjavila je Hini glasnogovornica PU varaždinske Marina Kolarić.

Dodala je da su na teren izašle sve nadležne ekipe, od vatrogasaca, djelatnika Termoplina i Elektre do državnog odvjetništva koje provodi očevid.

Više informacija o večerašnjoj eksploziji u ulici Petra Krešimira IV znat će se tijekom četvrtka, rekla je Kolarić. Zbog komada stakla, drveta i ostalih stvari koje je eksplozija izbacila iz kemijske čistionice ta je ulica zatvorena za sav promet.

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.