Srpski mediji savjetuju: Na more nemojte ići u Hrvatsku

10.07.2013. 14:53:31

10.7.2013

Istočni susjedi nezadovoljni su cijenama vanpansionske potrošnje pa smatraju da u konkurenciji s Jadranom ni Italija više nije skupa. Sve manje je turista iz Srbije.

Brojke o dolasku srpskih turista na Jadran daleko su od onih od prije dvadeset i pet godina piše B92, tako da će ovog ljeta na Jadranu ljetovati tek 7000 gostiju iz susjedne Srbije. Turisti iz Srbije bit će mirniji ako izaberu Istru ili Kvarner nego ako se odluče za zadarsko područje, piše portal i navodi kako je siguran, ali i najskuplji odmor u Dubrovniku, Hvaru i Opatiji jer su cijene kao na Azurnoj obali. Glavni razlog za izbjegavanje naše obale Jadrana vide u visokim cijenama. Naši istočni susjedi nezadovoljni su i cijenama vanpansionske potrošnje pa smatraju da u konkurenciji s Jadranom ni Italija više nije skupa. Kako bi goste iz regije privukli na Jadran, turistički djelatnici razmišljaju o novim projektima, uključujući i ponudu za posjetitelje iz Srbije koja bi uključivala more i šoping. Izvornu vijest možete pogledati ovdje

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.