SRPSKI MEDIJI ZBOG POBJEDE VATRENIH BIJESNI !!!

15.11.2021. 09:31:00

Srpski mediji nemaju pametnijeg posla pa od UEFFE traže da našu Reprezentaciju kazne zbog hrvatske zastave na tribinama s prvim bijelim poljem još izjavljuju; kako je to ustaška zastava !!!

E pa drugovi i drugarice iz Srbije morali bi znati da je to izvorna hrvatska zastava pod kojom se 90-tih hrvatska vojska postrojavala !!!

O da, vi to jako dobro znate zato tako bezobrazno i reagirate jer se upravo ta ista zastava nakon VELIČANSTVENE POBJEDE HRVATSKE VOJSKE nakon OLUJE na Kninskoj tvrđavi zavijorila i u tome je problem !!!

Samo vi i dalje cmizdrite jer takvi kakvi jeste nigdje drugdje ni ne pripadate nego tu di jeste !!!

A i tu di jeste i Bogu i narodu ste dojadili i samo sa svojim žalovanjem nastavite zbog VELIČANSTVENE POBJEDE NAŠIH VATRENIH koji vas na naše HRABRE hrvatske branitelje podsjećaju i na vaš PORAZ u Domovinskom ratu u kojem ste do nogu potučeni a sa kojim se vi ne mirite niti ga prihvaćate !!!

Međutim, to je vaš problem s kojim se morate nositi i krajnje je vrijeme da druge ljude na miru ostavite i da svoj nos prestanete u tuđe zemlje zabadati !!!

Mi u SVOJIM POBJEDAMA uživamo a vi svoju mržnju za sebe ostavite koja će vas do kraja uništiti a na dobrom ste putu da to samouništavanje do kraja i ostvarite !!!

❤ BRAVO VATRENI ❤
???????? ŽIVJELA HRVATSKA????????

Izvor: Facebook

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta/Foto: facebook

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.