Srpski ministar-provokator: Ako Gotovina prizna da nije ustaša, odmah ću mu se ispričati

03.04.2015. 14:30:09

Srpski ministar rada Aleksandar Vulin izjavio je u petak da ostaje pri svemu što je rekao za Hrvatsku Srpski ministar rada Aleksandar Vulin izjavio je u petak da ostaje pri svemu što je rekao za Hrvatsku, uključujući i to što je poručio premijeru Zoranu Milanoviću. Kaže da se spreman ispričati ako mu netko kaže što od toga nije istina. "Čovjek treba uvijek poći od toga da je grešan i da griješi, ali treba svoje greške provjeriti i prepoznati. Ako sam time što sam Milanoviću predložio da provede reforme i tako dobije izbore pogriješio - evo ispričavam se. U redu, nemojte provesti reforme, siguran sam da je u vašoj zemlji jako dobro i da one nisu potrebne", rekao je Vulin. Nakon potpisivanja sporazuma s predstavnicima Republike Srpske, rekao je da je pažljivo analizirao svoje izjave, da uvijek govori istinu te da bi bilo zanimljivo da mu netko kaže što nije istina u onome što je rekao. "Ako sam pogriješio time što sam rekao da je 250.000 Srba protjerano iz Hrvatske i da nisu došli iz ekonomskih razloga ili zbog elementarnih nepogoda već bježeći pred ratom. Ako je to greška, volio bih da mi se objasni kako se stvorilo 250.000 izbjeglica. Ako sam pogriješio kad sam rekao da je Ante Gotovina ustaša, ja bih volio čuti od njega da nije i odmah ću se ispričati", naveo je Vulin dodavši da je "beskrajno sretan ako je riječ ustaša shvaćena kao uvreda". "Da, biti ustaša je uvreda i jako mi je drago ako cijela Hrvatska to misli", dodao je. "Ja 20 godina govorim da je on (Šešelj) velika štetočina i da je njegova politika pogrešna", rekao je te dodao da je i prije puštanja iz Haaga upozoravao što će se dogoditi ako dođe do toga. "Ako sam rekao bilo što što nije istina, duboko se ispričavam, samo mi recite što nije istina", zaključio je Vulin. [video width="640" height="352" mp4="http://portal.braniteljski-forum.com/wp-content/uploads/Ako-Gotovina-prizna-da-nije-ustaša-odmah-ću-mu-se-ispričat.mp4"][/video]  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.