SRPSKI NAVIJAČ PUCAO NA MLADE VUKOVARCE! ‘Ovo što se događa je teror!’

15.02.2016. 13:37:54

PREŠUĆENI TEROR Kako doznajemo, skupina srpskih navijača cijelu je noć tražila hrvatske navijače, a jednog su i pretukli. No, sve je izmaklo kontroli kada su zapucali prema automobilu punom mladih Hrvata... Vrlo uznemirujuće vijesti dolaze iz Grada Heroja. Vukovarski građani dojavljuju o najnovijem incidentu pri čemu za policiju koja je posao korektno odradila imaju samo riječi hvale, no ne i za medije kojima ovaj događaj “nije bio zanimljiv”… Riječ je, naime, o skupini mladića i djevojaka koji su se automobilom uputili na proslavu rođendana: – To je bilo društvo mladih ljudi, do 25 godina, i svi redom su djeca logoraša, poginulih branitelja i silovanih žena, dakle, djeca rođena u progonstvu koja nemaju teška sjećanja rat. Shodno tome, samo čudom te večeri s njima nije bilo njihovih vršnjaka srpske nacionalnosti, jer se oni s njima najnormalnije druže. I sve je bilo u redu dok ih nije presreo crveni Volvo, a iz njega izletio naoružan muškarac koji je uz riječi “gde ste, bre” prema njima zapucao – uzbuđeno nam je prepričala građanka Vukovara (podatci poznati redakciji). Po njezinu kazivanju, policija je intervenirala u rekordnom roku i vrlo brzo pronašla počinitelje te ih privela. Kako doznajemo, skupina srpskih navijača cijelu je noć tražila hrvatske navijače, a jednog su i pretukli. – Riječ je o isto tako mladim Vukovarcima srpske nacionalnosti koji su ovdje rođeni. Ne znam čemu da to pripišemo, osim kućnom odgoju. Ako su naša djeca naučena da prihvate svoje vršnjake neovisno o nacionalnoj pripadnosti, ne znam koliko je u redu da oni tu istu našu djecu love po Vukovaru i prijete im. Nakon svega, naša se djeca osjećaju nesigurno u vlastitom gradu – žale se Vukovarci koji podsjećaju da je policija bila vrlo učinkovita i korektna. Jedan od hrvatskih mladića prema kojem je pucano, kazao je: – Ovo mi je bilo najbliže ratu…

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.