Srušio se srpski vojni zrakoplov, pilot je poginuo

11.04.2018. 12:41:00

Jedan je pilot ratnog zrakoplovstva Vojske Srbije poginuo, a drugi je teško ozlijeđen u padu vojnog zrakoplova “super galeb" koji se u srijedu oko 9 sati srušio kod Kovačice, u blizini Pančeva, objavili su beogradski mediji pozivajući se na neslužbene informacije iz Ministarstva obrane. U zrakoplovu su tijekom redovite letačke obuke bili pilot i kopilot koji su se katapultirali, a jedan od njih je poginuo, navode mediji. U ministarstvu obrane Srbije listu Kurir su potvrdili da se nesreća dogodila, te da je "u tijeku prikupljajnje svih neophodnih informacija" i zbog toga ne mogu navesti više detalja. Na mjesto nesreće odmah su upućeni helikopteri Vojske Srbije kako bi pomogli u pronalaženju i zbrinjavanju pilota. Jedan pilot je preminuo, a drugi je helikopterom prevezen u bolnicu VMA s teškim ozljedama. Očekuje se priopćenje ministarstva obrane. dm/ Direktno

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.