Stajalište Zajednice povratnika o zahtjevima Milorada Pupovca za priznavanje samouprave SNV-a i ZVO-a

20.02.2018. 12:15:03

Osijek, 20. veljače  2018. godine P O Z I V   M E D I J I M A Nakon neviđenog skandala koji je izazvao Milorad Pupovac na svom nedavnom velikosrpskom saboru u Zagrebu, Zajednica povratnika je vrlo zabrinuta zbog onoga što se može iz oživljavanja velikosrpske ideje i gotovo nikakve reakcije najodovornijih ljudi u državi, u konačnici izroditi. Stoga smo odlučili najoštrije reagirati kako nam se ne bi ponovile 90-te. Pozivamo vas stoga na tiskovnu konferenciju Zajednice povratnika Hrvatske i Zajednice povratnika Osječko-baranjske županije, koja će se održati 21. veljače 2018. u 13,00 sati u prostorijama ZPH u Osijeku, Europske avenije 22/2. Tema konferencije: Stajalište Zajednice povratnika o zahtjevima Milorada Pupovca za priznavanje samouprave SNV-a i ZVO-a.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.