Stanje na cestama

19.08.2013. 06:16:44

Prohodnost cesta

Na većini cesta promet je slab do srednje gust. Tijekom jutra povremeno pojačan promet očekujemo u priobalju, na prilaznim cestama turističkim mjestima. Vozače upozoravamo da održavaju sigurnosni razmak između vozila. Zbog prosvjeda zatvoreni su: - na autocesti A3 Bregana-Lipovac ulazni i izlazni kraci na čvorovima Nova Gradiška, Lužani i Velika Kopanica (promet se preusmjerava na čvorove Okučani i Slavonski Brod), - Podravska magistrala (D2) u mjestu Korija kod Virovitice, - D5 Lukač-Brezik, - D7 u Velikoj Kopanici, - D45 u Garešnici i - D55 Županja-Orašje. Na državnoj cesti D34 u Medincima vozi se jednim trakom. Zbog radova zatvorene su ceste: - D1 od raskrižja u Velikom Trgovišću do čvora Mokrice, - D22 Možđenec-Sudovec, - D28 Sveta Helena–Vrbovec između čvorova Dubrava i Cugovec, a obilazak je preko Vrbovca, - D35 Sveti Križ Začretje-Donja Šemnica, - D43 Graberje-čvor Ivanić Grad, - D57 Vukovar-Orolik, - D205 Risvica-Dubrovčan, - D518 Osijek-Markušica-Gaboš-Jarmina, na dionici od nadvožnjaka u ulici kneza Trpimira (južna osječka obilaznica) do nerazvrstane ceste Brijest-Osijek. Na državnim cestama D1 i D217 između Vaganca i Ličkog Petrovog Sela zbog radova se vozi jednim trakom, naizmjence. Do 30. kolovoza u 20 sati zbog radova je zatvorena državna cesta D36 u Karlovcu, na dijelu ulice Selce od križanja s ulicom Banija do križanja sa sporednim krakom ulice Selce. Vozi se obilazno preko Orlovca. Do 31. kolovoza od 8 do 19 sati zbog razminiranja se zatvara županijska cesta ŽC4257 Osijek-Bilje. Obilazak je državnom cestom D7. Naizmjence se vozi na: - D3 između naselja Skrad i Kupjak, - Jadranskom magistralom (D8) između Novog Vinodolskog i Kozica (u dužini od 12 km, na jednom mjestu uz semafore, a na nekoliko dionica suženim kolnikom uz ograničenje brzina), - D34 Donji Miholjac-Črnkovci, - na D512 Makarska-Gornje Igrane (u mjestu Gornji Tučepi), - na D37 Petrinja-Glina, od Petrinje do završetka naselja Gora i kroz naselje Novo Selište. Za teretna vozila zatvorene su ceste: - D29 Marija Bistrica-Soblinec, - D205 Klanjec-Dubrovčan, - ŽC3124 Vidrenjak-Popovača-Kutina–Novska i - ŽC4030 Orahovica-Kutjevo. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.