Stanković najavio novog gosta i izazvao goleme reakcije: Jedni oduševljeni, drugi najavili bojkot

04.03.2021. 16:51:00

Voditelj i urednik emisije “Nedjeljom u 2” Aleksandar Stanković na službenom profilu emisije otkrio je tko mu stiže u goste ove nedjelje. “Voli govoriti o politici… Fali nam pobune, izlaska na ulice, vazalski smo narod. Radnička klasa mora se skrivati pred imućnima, kaže. Što radi i što je radio, kakvu to novu seriju priprema za HTV. Dalibor Matanić, redatelj”, stoji u najavi na Facebook stranici emisije. 

Izbor Matanića kao gosta izazvao je goleme reakcije gledatelja. Na objavu je do sada reagiralo više od 500 ljudi, a ispod nje zaredali su se i brojni komentari. Bilo je onih  koji su oduševljeni izborom gosta, ali i onih koji su već najavili da emisiju neće gledati. 

“Jedan od rijetkih Hrvata koji javno progovaraju o društvenoj zbilji bez imalo celofana…”, “Sjajan gost”, “Uh,volim ga! Gledat ću”, “Čovjek koji stvara intrigantne filmove, čak i ako voditelj bude imao loš dan, ne može biti nezanimljiv gost”, “Napokon čovjek koji govori s razumom i kritičan je prema sadašnjici… ovo će biti dobra emisija!!!” samo su neki od komentara iza kojih stoje Matanićevi štovatelji. 

Ipak, ima i onih koji nisu zadovoljni njegovim dolaskom u emisiju. “Zviždač bez pokrića”, “Proziva influencere koji se bore za život da su lijenčine,a on cijeli život snima novcem poreznih obveznika…baš čital da dobio pol milijuna za snimanje reklame…neš ti takvog radnika”, “Ovu nedjelju ću preskočiti s ovom emisijom. Ne odgovara mi taj gost i neću gubiti vrijeme”, “Jel’ to onaj uhljeb što živi od državnog proračuna pa ne mora žicati ručak po restoranima?”, samo su neki od komentara nezadovoljnih gledatelja.

Izvor: Večernji list

Izvorni autor: VL/Foto:HRT/Screenshot

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.