Stazić Medvedu: Kršili ste zakone zemlje i rušili legalno izabranu vlast

17.03.2016. 15:44:07

SVAKOM LONCU POKLOPAC "Je li dostojan ministarskog mjesta netko tko svjesno krši zakon i namjeravate li ga i dalje kršiti?", pitao je Stazić. Premijer Tihomir Orešković je kazao u četvrtak, na sjednici Odbora za ratne veterane u Saboru, da mu je čast što će Tomo Medved biti dio njegovog tima, s obzirom na to da je bivši pripadnik Tigrova s impresivnim ratnim putem. Kandidat za ministra hrvatskih branitelja, general u mirovini Tomo Medved dobio je u četvrtak jednoglasnu potporu matičnog saborskog Odbor za ratne veterane. U raspravi se ponovno istaknuo SDP-ovac Nenad Stazić, koji je kazao kako se Medved hrabro i časno borio za Hrvatsku, koja se temelji na vladavini prava. "A onda ste svjesno kršili zakone zemlje za koju ste se časno borili. Demonstracije na Markovu trgu na kojima ste sudjelovali nisu bile prijavljene policiji, a prosvjednici su napali hrvatske policajce. Rušili ste legalno izabranu vlast u državi za koju ste se borili.", kazao je Stazić. "Je li dostojan ministarskog mjesta netko tko svjesno krši zakon i namjeravate li ga i dalje kršiti?", pitao je Stazić. "U proračunu za 2016. smanjena su sredstva za Ministarstvo branitelja za 48 milijuna kuna. Pokretali ste prosvjede i bili uz one koji su prijetili mirnim građanima plinskim bocama bez razloga - namjeravate li sad kad imate 48 milijuna razloga?", dodatno je upitao.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.