Stigao optužni prijedlog Đuri Glogoškom! Uskoro i Josipu Klemmu.

23.04.2015. 10:07:58

Đuro Glogoški zaradio je novu prekršajnu prijavu. Jedan od vođa braniteljskog prosvjeda, inače predsjednik Udruge stopostotnih hrvatskih ratnih vojnih invalida I. skupine, Glogoški je prekršajno prijavljen zbog “organiziranja mirnog okupljanja i javnog prosvjeda građana u Savkoj 66 u Zagrebu”.
Stigao optužni prijedlog Đuri Glogoškom!!!! Uskoro i Josipu Klemmu. A tada ce morati doci i svima nama predati jer smo i mi organizatori, javljaju iz  Domoljubnog Stožera.
Policija u prekršajnoj prijavi navodi da je Glogoški “u suradnji s drugim okrivljenikom i drugim nepoznatim osobama, a u mngobrojnim neposrednim kontaktima s građanima, držanjem javnih govora, radnim sastancima i konferencijama”okruglim stolovima te priopćenjima za javnost i istupima u sredtvima javnog priopćavanja, izravnio i neizravno pozivao i pripremao građane za mirno okupljanje i javni prosvjed.” nova-prijava Policija  će, piše u obavijesti o počininjenju prekršaja, protiv Glogoškog, temeljem Zakona o javnom okupljanju, podnijeti optužni prijedlog “budući je svojom radnjom ostvario djela navedenog prekršaja”

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.