Stigli dugo očekivani rezultati državne mature!

09.07.2013. 18:22:54

Prije mjesec dana počeo je proces državne mature, rezultati su stigli tek sada Rezultati su trebali biti objavljeni u ponoć no stigli su tek sada u 14 sati.

Učenici su frustrirani čekanjem rezultata. Rezultate čekaju od ponoći, ljuti su jer na službenoj stranici Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje obrazovanje nije bilo obavijesti o promjenama

Načelnica Odjela za organizaciju i provođenje ispita Višnja Francetić javila je Večernjem listu kako je NCVVO objavio samo datum objave rezultata, a ne i sat.

Unatoč tome rezultati su trebali biti odmah iza ponoći kako je najavljivano,  tvrde maturanti, a stigli su tek sada. Još se službeno ne zna tko se je upisao na koji fakultet te koliko je učenika prošlo državnu maturu. Od ovog trena kreče rok za sve pritužbe, a kako stoje naši maturanti te koje su fakultete uspjeli upisati znati ćemo tek 16.7.

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.