Stipe Miočić: Skoro sam otkazao borbu jer su me penali doveli pred srčani

04.07.2018. 09:45:07

Stipe Miočić veliki je obožavatelj i navijač hrvatske nogometne reprezentacije, a to nije nikakva tajna. Svaki put kada Hrvatska igra na velikim natjecanjima Stipe je tu da bodri naše igrače. Osim što je uvijek velika potpora našim igračima, Stipe u svakoj prilici ponosno ističe svoje korijene. Naime, on stopalu ima istetoviran povijesni hrvatski grb, a Amerikance je prisilio da njegovo ime izgovaraju pravilno. Pred Stipom je u subotu borba za obranu pojasa protiv vrlo jakog Daniela Cormiera, a ona će započeti nekoliko sati nakon četvrtfinalnog dvoboja Vatrenih i Rusije u Sočiju, ali, prema njegovim riječima, on je bio vrlo blizu da tu borbu odgodi. – Zamalo sam otkazao subotnju borbu jer sam skoro dobio srčani udar. Bilo je jako blizu, strahovito sam bio nervozan. Sretan sam što idemo dalje. Nazvao sam svog trenera i rekao mu da nisam siguran mogu li se više boriti. Toliko je blizu bilo – rekao je Stipe kroz smijeh. Osim što je pričao o hrvatskoj reprezentaciji Stipe se dotaknuo i same borbe za koju je uvjeren kako će pobijediti, pišu 24sata – Osjećam se isto kao i prije svake borbe, a na komentare kako sam ispran i pročitan ili kako nemam šanse sam navikao. DC je fantastičan borac i u obje se kategorije borio protiv najboljih na svijetu – rekao je Stipe te nastavio: – On će doći i pokušati najbolje odraditi sve ono što zna, no na njegovu žalost, neće uspjeti pobijediti. Ne znam zašto me ljudi podcjenjuju, ali niti ne razmišljam o tome. Ja radim svoj posao, volim se boriti i nema mi smisla zamarati se s takvim stvarima.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.