ŠTO RADI KLEMM?

06.10.2016. 22:23:52

ŠTO RADI KLEMM? NE,NE, NIJE MEMORANDUM II.   Svi se ovih dana pitamo što je sa Josipom Klemmom, samoprozvanim vođom branitelja! Osnovni cilj četnika iz srbije je mogućnost dolaska u Hrvatsku obilježavat mjesta stradavanja svojih suboraca četnika. To je uredu. U Pearl Harboru svako jutro arlauče japanski svećenik, po ruskim poljima kombajni voze slalom oko malih „svastikica“ ubetoniranih u ruska polja. Jedna od stavki u srbijanskom „memorandumu II“ kaže da treba destabilizirati Hrvatsku i srbiju dovesti u  položaj žrtve. To jako dobro i uspješno rade pravoslavni popovi , samoprozvani lideri vascelog srpstva i udruge civilnoga društva koje su za ravnopravnost,toloranciju, otvorene granice i ta sranja koja tako miroljubivo zvuče. Josip Klemm se ne bavi memorandumom ,u to sam siguran. Što se onda događa??? Naivne priče kako se Klemm uplašio suđenja za utaju poreza i izvlačenja dobiti iz svoje tvrtke ne prolaze, nije Klemm takva pičkica. Širenje svoje svoje kompanije na srbiju ? Kako čujem ,u Crnoj Gori već ima ispostavu?? Ne,ne ! Nije Klemm baš tako proklet za novcima da bi prodao Domovinu i braću za milijune. Šta jednoga istaknutog dragovoljca Domovinskog Rata tjera na „mirotvorne“  radnje? Kako je poznato većinu elektroenergetskih tvrtki srbije kupile su ruske kompanije, kojima su usput budi rečeno ,vlasnici ugledni ruski Židovi. Šta drobi kolumnista,kakve veze ima Klemm sa Rusima? ;-) Hrvatska je navodno postavila neke uvijete srbiji za pristupanje pregovorima sa EU. Kolinda ide u goste britanskoj Kraljici ,Klemm pregovara sa svojim dojučerašnjim neprijateljima…. Ulaskom srbije u EU otvara se ruskim kompanijama koje su pokupovale srbijanske kompanije tržište EU . Jeli moguće da neke interesne skupine pokušavaju iskoristiti Klemma za slamanje spornih poglavlja o univerzalnoj jurisdikciji srbijanskih sudova ne bili srbija i ruske kompanije lakše na tržište EU? Da je  Klemm bedast nebi uspio stvoriti poslovno carstvo, nije proklet za novcima, ne bi prodao domovinu za nikakve novce. Što ga tjera na čin koji je izazvao zgražanje braniteljske i stradalničke populacije? Ako bi smo povezali tajne službe starice kojoj odlazi Kolinda ,tajne službe Putina i Medvedeva i prisjetili se koliko godina traje dokazivanje nevinosti na sudovima sa Anglosaksonskim sustavom,sa pravom se možemo zapitat jesu li nešto iskonstruirali čime branitelja Klemma drže za rukav ili…. Berislav Bilandžić

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.