Stožer: Milanoviću, Josipoviću, Leko - na duši imate maloljetnog branitelja!

25.02.2014. 15:25:09

b9262b907a8fbdea6c491db22b2cf8ff

Darko Pajičić i dalje leži u bolnici radi brojnih zdravstvenih problema

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara započeo je sa realizacijom akcije koju su nazvali Akcija Pajičić – do istine. U okviru akcije započelo je postavljanje velikih plakata po cijeloj Hrvatskoj sa slikom Darka Pajičića koji i dalje leži u bolnici radi brojnih zdravstvenih problema. Poslana je i fotografija na kojoj se vidi lik Pajičića, dok leži u bolničkom krevetu, i natpisom hrvatski branitelj Pajičić. S druge strane fotografije je logo Stožera i natpis ''Niko ne sme da vas bije sem hrvatske milicije“.

Pajičić je teško ozlijeđen 12. studenog ispred zgrade PP Vukovar prilikom razbijanja postavljene dvojezične ploče. Iz Stožera podsjećaju na cijeli događaj ukazujući da je Pajičić čudom preživio frakturu lubanje i izljev krvi u mozak kao i da će imati doživotne posljedice. Navode da radi svega ima stalne epileptične napade, da mu je odstranjen veliki dio lubanje kao i da je ''čudnom skrbi u bolnici slomio kuk“. Ukazuju i da su tražili trenutnu suspenziju i pokretanje kaznene prijave protiv policajca radi uporabe prekomjerne sile, prekoračenja ovlasti i ometanja pružanja pomoći unesrećenome kao i ostavku ministra Ranka Ostojića. - Zorane Milanoviću, Ivo Josipoviću, Josipe Leko - na duši imate maloljetnog branitelja i zatočenika srpskih koncentracijskih logora! Još jednog! Želite kaos, ali ga u Vukovaru nećete dobiti. Nećete nas dokrajčiti i nećete uspjeti svoja zlodjela podvaliti bilo kome, a najmanje nama. Vama, svima vama, po Hrvatskoj lijepimo fotografije našeg brata Darka da vidite što ste mu napravili i zašto. Da ne možete okrenuti glavu, stoji u dopisu Stožera. Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.