Stožer: Ovo su cenzurirali skoro svi mediji

24.11.2013. 11:59:57

Ovo su cenzurirali skoro svi mediji:

 

1.     Zaborav

Zanimljivo da ovih dana nitko, pa ni vi gospodo novinari, ne pita za Darka Pajčića.

16. studenog sin  agresora na RH, policajac u hrvatskoj odori Saša Sabadoš, brutalno je, bez upozorenja,prekoračivši sva pravila policijskog postupanja, gotovo na smrt pretukao civila, hrvatskog branitelja Darka Pajčića.

Dok je  Darko ležao u vlastitoj krvi, sin  agresora na RH, policajac u hrvatskoj odori Saša Sabadoš, ponovno ga je gotovo usmrtio braneći da mu se pruži prva pomoć.

Darko Pajčić ima frakturu lubanje, hematom na mozgu, i izvjesno je da će imati doživotne posljedice.

Pokrećemo kaznenu prijavu protiv sina agresora na RH, policajca u hrvatskoj odori Saše Sabadoša radi uporabe prekomjerne sile, tražimo njegovu trenutnu suspenziju te ostavku ministra Ranka Ostojića.

Mediji su brutalno cenzurirali ovu vijest. Umjesto pružanja istinite informacije toga su dana, zajedno s režimcima Josipović-Milanović-Pusić, u svim vijestima umjetno podgrijavali priču o koloni.

Mi inzistiramo na javnoj raspravi o brutalnom pokušaju ubojstva civila i hrvatskog branitelja Darka Pajčića od strane sina srpskog agresora, policajca u hrvatskoj odori Saše Sabadoša.

Takodjer inzistiramo da ga se suspendira, procesuira te da Ranko Ostojic podnese ostavku.

 

         u Bjelovaru se dogodio "Slučaj Fištrović".. googlajte malo o tom....Riiječ je o slučaju , kad je interventni policajac Fištrović, u službenom postupanju protiv izgrednika koji su cijelu noć radili nered po kafićima u gradu, prilikom intervencije isprovociran , udario jednog izgrednika, koji je pao na pločnik i zadobio teške povrede glave pri udarcu u rubnik.(bila je zima i led na pločniku, izgrednik je bio pijan)..izgrednik je poslije od povreda preminuo.... ,

         Policajac je odmah suspendiran, a medijska pozornost slučaju je bila iznimno snažna..

         DO je pokrenulo postupak i policajac je osuđen na 2,5 god. zatvora, zbog prekomjerne uporabe sile pri intervenciji...

         svjedočenje njegovih kolega , koji su bili sa njim u intervenciji je izuzeto iz spisa,....

         iako svi znaju da nije bio kriv osuđen je......

         slučaj je veoma sličan ovom "Slučaju Sabadoš"...samo su posljedice po policijskom službeniku sasvim drugačije....

i , još nešto...Fištrović je bio i Hrvatski branitelj......mislim da bi bilo korisno malo usporediti ulogu MUP-a u oba slučaj

2.     Tiskovna je nastavljena predstavljanjem stavova članova stožera iz redova manjinskih zajednica. Govorili su g. Đuro Biki, g.Eugen Nađ, g. Josip-Veselin Stojković te Snježana Patko.

Svi su pozvali vladajuće da prekinu nasilje nad Vukovarom i zakonom,a gospodina Pupovca da  prekine sa svojim etno biznisom, jer u ime mnogih pripadnika srpske manjine u Hrvatskoj nema pravo govoriti.

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.