Stožer: Trgom svetog Marka odjekivalo je 'Dobro jutro Vukovare divni' nama na dar, predsjednici na čast

15.02.2015. 17:48:10

Članovi Stožera predsjedničkom inauguracijom izrazito su zadovoljni, a u svojem priopćenju objasnili su zašto je tome tako. Članovi Stožera za obranu Vukovara osvrnuli su se na inauguraciju prve hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarrović tvrdeći da je ona na ustoličenje pozvala dvojicu predstavnika iz njihovih redova. "Predstavljali su nas predsjednik SOHV Tomislav Josić i član Odjela analitike SOHV Ivica Čutura. Jasan je to znak zahvale svim članovim i simpatizerima SOHV na ustrajnoj borbi za bolju Hrvatsku na temeljima istine, suverenosti i domoljublja, nama na dar a Predsjednici na čast. Zahvala svima na kvalitetnom zajedničkom radu i poziv da ustrajemo dok Hrvatska ne bude ono što svi sanjamo. zemlja u kojoj ćemo se roditi i sretno živjeti. Mala zanimljivost. Zahvaljujući našoj poštovanoj i vrijednoj članici Evi Kirchmayer Bilić, i SOHV je utjecao na glazbeni program koji je prethodio ustoličenju. Trgom sv. Marka odjekivalo je i Dobro jutro Vukovare divni, Hrvatski ratnici, I kad umrem pjevat će Slavonija, Ne dirajte mi ravnicu, Dalmatino povišću pritrujena, Ovo je naša zemja, Suze za zagorske brege, Međimurje kak si lepo zeleno, Krasna zemljo Istro mila", zaključili su u Stožeru.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.