Stožer za obranu hrvatskog Vukovara pokrenuo peticiju kojom traži neopozivu ostavku Gorana Radmana

14.07.2013. 20:26:51

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara pokrenuo je peticiju kojom zahtijevaju neopozivu ostavku Gorana Radmana i svih rukovoditelja i urednika na HRT-u. „S obzirom na jedinstveni slučaj i način na koji se progoni Karolinu Vidović Krišto, a koji je najbolja slika ideologizacije koja se od postojanja Hrvatske države i Hrvatske radiotelevizije, pogotovo u zadnje vrijeme, provodi na HRT-u, zahtijevamo: - neopozivu ostavku Glavnog ravnatelja Gorana Radmana. - neopozivu ostavku svih rukovoditelja i urednika na HRT-u. - neopozivu ostavku predsjednika Hrvatskog novinarskog društva Zdenka Duke te svih predstavnika HND-a kako na HRT-u, tako i u ostalim medijima“, kaže se u tekstu peticije koji možete potpisati OVDJE. >>Kako je Goran Radman postao vlasnik SDP-ove vile na Bohinju? Zahtjev je podnio Stožer za obranu hrvatskog Vukovara, zajedno s: akademik Josip Pečarić, akademik Dubravko Jelčić, akademik Andrej Dujella akademik Stanko Popović prof.dr.sc. Davor Pavuna, Marko Perković Thompson, prof. dr. sc. Matko Marušić, biskup Valentin Pozaić Damir Markuš - Kutina Udruga hrvatskih branitelja dragovoljaca domovinskog rata ogranak Split - Predsjednik Mirko Ramljak, HVIDRA Split, Hrvatski časnički zbor Grada Splita Ante Glibota-redovni član Europske akademije znanosti,umjetnosti i literature Pokretači potpisivanja peticije se također pitaju: „Je li problem što je Karolina Vidović Krišto pokrenula pitanje o tzv. rodnospolnom odgoju i zastrašujuće opasnoj istini o Kinseyu koja proteklih šest mjeseci, od njezine suspenzije u siječnju 2013., hrvatsku javnost drži na nogama i je li problem što je Karolina Vidović Krišto podigla kaznenu prijavu protiv Vojislava Stanimirovića, pokrenula postupak protiv protuzakonite abolicije više tisuća ratnih zločinaca u Hrvatskoj te otvoreno zagovara lustraciju?“ >>Vjenceslav Janjić: Istina će Vas osloboditi! Pozivajući se na Ustav Republike Hrvatske, Zakon o Hrvatskoj radioteleviziji, Zakon o elektroničkim medijima, Ugovor između Vlade Republike Hrvatske i Hrvatske radiotelevizije, pokretači potpisivanja peticije traže argumentirano objašnjenje u pisanome obliku zašto su ukinuti program i emisija Slika Hrvatske te zašto je suspendirana urednica programa i emisije Slika Hrvatske gđa Karolina Vidović Krišto. >>Ilija Vučemilović i Josip Klemm: Zahtjev za slobodu novinarstva na javnoj Hrvatskoj radioteleviziji Podsjećaju, također, da HRT, na čelu s Glavnim ravnateljem Goranom Radmanom, nepuna 24 sata nakon emitiranja emisije „Slika Hrvatske – Pedofilija kao temelj spolnog odgoja?“, novinarku i urednicu Karolinu Vidović Krišto optužilo je ne samo za neprofesionalnost nego i za kazneno djelo zloupotrebe položaja. Peticiju je do sada potpisalo više od 700 potpisnika. Peticiju možete potpisati OVDJE.   R.Horvat Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.