Stožer za obranu hrvatskog Vukovara pozvao birače da ne glasaju za Milanovića i Milana Bandića

07.09.2016. 13:14:23

Optužili su SDP i Milanovićevu vlast da su sistematski raseljavali Hrvatsku, a posebno Slavoniju. Stožer za obranu hrvatskog Vukovara pozvao je na današnjoj konferenciji za novinare birače da 11. rujna, na prijevremenim Parlamentarnim izborima, ne glasaju za listu Narodne koalicije kao niti za listu Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti. „Ne želimo vam govoriti za koga glasovati ali vas pozivamo ne glasujte za Milanovićevu nenarodnu koaliciju i ne glasujte za Milana Bandića, rekao je predsjednik Stožera Tomislav Josić. Obrazlažući svoj poziv Josić je proučio je biračima da „ne zaborave da je Milanović za svoga mandata objeručke prihvatio regionalnu jurisdikciju Srbije“ kao i da su SDP i njegovi koalicijski partneri odgovorni za strahote koje je prošao Veljko Marić i drugu hrvatsku dragovoljci i branitelji. „Šizofreno je da sada taj Milanović osuđuje srpsku jurisdikciju za koju je suoodgovoran, istakao je Josić. Ukazao je i da je Milanovićeva vlast razbila lubanju Darku Pajičiću i brutalno provodila i zatvarala nevine dragovoljce i branitelje kao da niti za vrijeme vlasti Zorana Milanovića najbolji studenti s rektorovom nagradom nisu mogli dobiti radno mjesto jer nisu dio, kako su naveli, „KP SDP-a ili HNS-a“. Optužili su SDP i Milanovićevu vlast da su sistematski raseljavali Hrvatsku, a posebno Slavoniju. Kao razlog da se ne glasa za listu Milana Bandića iz Stožera ističu kako je zagrebački gradonačelnik sve to šutke promatrao s Titovim bedžom na reveru.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.