Stožer za obranu hrvatskog Vukovara: Vesni Pusić i maloj skupini sa automobilima u pokretu

23.11.2013. 10:16:28

Pozvani od Vas da budemo hrabri i da kažemo istinu učinit ćemo to još jednom:

 

Vukovar nije mjesto pijetata samo 18. studenog. Vukovar je mjesto posebnog pijeteta i kada vlast ne uvažavajući moralnu, etičku, žrtvoslovnu pa i pravnu dimenziju ovog prijepora protuustavno i protuzakonito nameće ćirilicu kao simbol stradanja. Kada tolerira da sin okupatora Vukovara, u policijskoj odori bude osobno vinovnik brutalnog  stradanja malodobnog hrvatskog branitelja i logoraša i  kada vlast riječju, djelom i propustom štiti njegova počinitelja i političkog nalogodavca. 

 

U Vukovaru se 18. studenog 2013. nije dogodila politika, ni poraz, ni pobjeda. Dogodila se moralna Hrvatska. 

 

Niste bili spriječeni.

Kada ste došli na red,(a kako bi to ranije, sa automobilima uz vas i mogli), uključili ste se u kolonu, zajedno sa automobilima, gospodjo Pusić.

Uključili ste se, hodali ste u koloni sjećanja.

Bili ste na kraju kolone i hodali. 

 

Zašto se toga sramite i zašto to skrivate? To nije sramota…jer svih ovih godina to su činili stradalnici i branitelji i drugi građani svih nacionalnosti iz cijele Hrvatske,neki su išli i na kraju kolone.

 

Vaš je grijeh pred narodom i europom pa i svijetom to što ste nakon nekih 150 metara hodanja odjednom stali, i umjesto da sa dubokim poštovanjem uzmete upaljene lampione koji predstavljaju duše poginulih, muče  i ubijenih i donesete ih na memorijalno groblje, vi ste se okrenuli i otišli.

Mnogi  koji su neposredno ispred vas hodali,  stali su iznenađeno a zatim pošli za vama da vide kamo ćete, zašto napuštate kolonu i usput na sred ceste bezobzirno ostavljate stjegonoše!? 

 

Otišli ste svojevoljno iz kolone sjećanja a zatim pred kamerama i mikrofonima počeli širiti neistine o onima koji su još dugo nakon toga sa upaljenim lampionima u rukama puni pijeteta i poniznosti  koračali da bi se poklonili boljima od svih. Izašli  ste iz kolone i počeli se žaliti da ste bili spriječeni ući u nju, bez skrupulozno se služeći pri tome režimskim medijima.

 

Nije vam bilo dovoljno što ste osobnom i medijskom grajom narušili gromku tišinu dana okupacije i stradanja Vukovara nego ste sa istim i još većim žarom to nastavili činiti i u sve ostale dane pijeteta, nadglasavajući pri tome i krikove sa Ovčare.

 

Onaj tko barem na taj dan iskreno želi odati pijetet, on ne odustaje od  učešća i hodanja u koloni, pa makar i na kraju nje.

Taj se sa svojim narodom ide pokloniti poginulima na memorijalno groblje, ponizno, ne tražeći da bude u središtu pozornosti. 

Taj ne daje hinjeno povrijedjene izjave i ne napušta egoistično kolonu zato što je na njenom kraju i ne napušta  svoju vojsku i svoj narod. Ne širi neistine, barem ne na taj dan. 

Sve to ste 18. studenog 2013. učinili Vi i vaša vlast, i niste iznenadili. Jer je ste protunarodna vlast. 

 

Uz pomoć svih svojih srboslavenskih medija odmah ste krenuli širiti neistine, davati hinjeno uvrijedjene izjave i tako nauštrb istine i pijeteta sebe gurati u središte pozornosti.

 

18. studenog 2013. sve vijesti, svi Dnevnici do kasnih večernjih sati, bili su preplavljeni Josipovićem i Milanovićem. Vaši ujedinjeni, orkestrirani srboslavenski mediji, RTL, NOVA i HRT, nisu posvetili svoje dragocjene minute žrtvi Vukovara. Na većini smo tv- kanala morali trpjeti dugometražno, uvježbano, gnjevno izlaganje neistine iz usta dvaju predsjednika. Nesretni novinari (većina njih) morali su prihvatili  sudjelovati u tom vrzinom kolu. 

 

Jedno od novinarskih pitanja Josipoviću te večeri (RTL): "Gospodine predsjedniče, što se, po Vama, danas dogodilo u Vukovaru?"

Po Vama?!?

Nije važna istina.

Ni HRT, ni Nova, ni RTL nisu prikazali vašu sramotu, nisu pustili da govore ljudi koji su se s vama nakon čekanja kod lampiona priključili koloni, koji su vas vidjeli kako bježite iz kolone, nego su puštanjem neistinitih izjava svih vas politikanata nastojali hipnotizirati narod.

 

Cenzuriran je i general Markač koji je u koloni u središtu grada pred svim kamerama naglasio da treba jasno reći tko je bio agresor, tko je sve to učinio. Snimile su ga sve kamere, vidjeno je u izravnome prijenosu. Ta je izjava našega generala izrezana u svim medijima!

 

Cijeli 18. studenog vi politikanti ste se bavili sobom te svadjanjem s nama, čak nam i prijeteći. 

 

Ranjena zvijer najjače udara. Samo dajte. Ne bojimo se. Račune morate položiti pred hrvatskim narodom i pred Bogom.

 

Niste imali poštovanja ni 18. prema žrtvi Vukovara, niste ni 19. prema žrtvi Borova Naselja, ni 20. Prema žrtvi Ovčare. Nego ste nastavili siktati i prskati svoj otrov.

 

Otrovom ste nastavili i pravnim podmetanjima, pa će tako javna rasprava o USTAVNIM PROMJENAMA, trajati punih ŠEST DANA !!!!

Podvalili ste i stupanje na snagu ustavnih promjena danom izglasavanja umjesto danom objave u narodnim novinama.

 

Ne zanima vas ni žrtva, ni pijetet, ni Vukovar, ni Hrvatska.

 

Kapa do poda hrvatskom narodu koji se ujedinjuje.

 

S vjerom u Boga i hrvatski narod, za Vukovar –mjesto posebnog pijeteta i Republiku Hrvatsku! STOŽER ZA OBRANU HRVATSKOG VUKOVARA

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.