STRAŠNO! Australski mediji pišu: Hrvata kojemu je supruga ubila djecu policija pretukla pred njihovim beživotnim tijelima!?

17.01.2021. 10:11:00

Svjetske medije obišla je vijest kako je australska Hrvatica Katie Perinovic ubila svoje troje djece, a potom i sebe.

Zločin koji je počinila 42-godišnjakinja dogodio se u pregrađu Melbourna, a tijela preminule djece pronašao je njezin suprug, 48-godišnji Tomislav.

Perinovic je, dakako, prvo kontaktirao policiju, a oni su mu po dolasku stavili lisičine i priveli ga. Smatrali su ga potencijalnim osumnjičenikom. 

Pojavila se i nepotvrđena vijest da je nesretni otac čak i pretučen u policiji, i to u više navrata!? Tako australski mediji iznose tvrdnje da su ga policajci napali već na licu mjesta, prije samog uhićenja. Prema istom izvoru batine je dobio i u policijskoj postaji za vrijeme ispitivanja.

Policija ga je pustila nakon što su utvrdili da je njegova pokojna supruga odgovorna za svoju i smrt njihove djece.

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: Daniel Radman/Foto: Pixabay

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.