Strašno priznanje: Kramarić u momčadi godine Bundeslige!

28.12.2020. 17:56:00

Hrvatski napadač u dresu Hoffenheima uvjerljivo je najbolji igrač svoje momčadi, a to nije promaknulo ni aplikaciji SofaScore koja je Kramu uvrstila u idealnu momčad Bundeslige u 2020. 

Andrej Kramarić u idealnoj postavi Bundeslige za 2020. godinu, odlučila je tako poznata sportska aplikacija SofaScore, tj. njezine prosječne ocjene.

Krama si je mjesto u idealnoj postavi osigurao odličnim predstavama, najprije onim protiv najvećih njemačkih klubova - Borussije Dortmund i minhenskog Bayerna. 

SofaScore je u postavi 4-2-2-2 smjestio Kramarića na poziciju iza napadača, u ulogu polušpice.

Očekivano, najviše predstavnika imaju Bayern i Borussia Dortmund - po tri, dok Leipzig, Borussia Mönchengladbach, Wolfsburg, Bayer Leverkusen i spomenuti Hoffenheim - jednog.

24sata
Foto: Screenshot Instagram

Ispred njega se nalaze golgeteri Robert Lewandowski i Erling Haaland, a leđa mu 'čuvaju' Nijemci Joshua Kimmich i Maximilian Arnold.

Krajem prošle sezone utrpao je Borussiji nevjerojatna četiri komada, a Bavarce je srušio na startu ove sezone s dva gola. Valjalo bi spomenuti da Bayern od tad nije izgubio utakmicu, a tada im je to bio prvi poraz nakon prosinca prošle godine. 

Andrej je u 2020. zabio ukupno 15 golova u Bundesligi, a ne sumnjamo kako bi broj bio i puno veći da nije imao problema s ozljedama zbog kojih je propustio desetak utakmica. 

GES / Football / TSG Hoffenheim - FC Bayern Munich, 09/27/2020
Foto: Marvin Ibo Güngör/DPA/PIXSELL

Krama je odavno prerastao Hoffenheim i samo je pitanje vremena kada će nastaviti karijeru u nekom jačem, konkurentnijem klubu. Špekuliralo se o njegovom prelasku u Bayern, ali objektivno gledano tamo bi bio u sjeni Roberta Lewandowskog, osim u slučaju da mu Hansi Flick ne nađe neku drugu ulogu u momčadi, jer osim što je rasni strijelac, zna Andrej i podvaliti...

Bilo kako bilo, ako se ne ispriječe neke nove ozljede, europski klubovi bi se trebali pohrvati za jednog takvog igrača.

Momčad godine Bundeslige (4-2-2-2):

Gulácsi(G) - Bender(Lev), Hummels(BVB), Ginter(Gla), Guerreiro(BVB) - Kimmich(Bay), Arnold(Wol) - Muller(Bay), Kramarić(Hof) - Lewandowski (Bay), Haaland(BVB)

Izvor: 24sata.hr

Izvorni autor: Mislav Znaor/Foto: Pixsell

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.