Strava u odgojnom domu: Maloljetni tražitelj azila silovao maloljetnu štićenicu doma

09.04.2020. 16:31:00

Djevojčica je  stravični događaj ispričala jednoj od odgajateljica u domu, koja je potom o svemu izvijestila policiju.

Maloljetni strani državljanin (16), ispitan je pred sucem za mladež Županijskog suda u Velikoj Gorici, jer ga se sumnjiči za silovanje.

On je kao tražitelj azila smješten u  jedan odgojni dom na području sjeverozapadne Hrvatske, a prema kaznenoj prijavi sumnja se da je 5. travnja silovao štićenicu tog doma, također maloljetnicu. Djevojčica je  stravični događaj ispričala jednoj od odgajateljica u domu, koja je potom o svemu izvijestila policiju. Policajci su potom došli u dom te su priveli 16-godišnjaka, nad njim proveli kriminalističko istraživanje te ga se sumnjiči za silovanje. Određen mu je istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke. 


UPOZORENJE: Za komentare uvredljivog i neprimjerenog sadržaja, odgovornost snosi objavlitelj istog, a uredništvo PDN ograđuje se od istog

Izvor: Večernji list

Izvorni autor: Ivana Jakelić/Foto: Goran Stranzi/PIXSELL

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.