Strava u Zadru: Silovatelji maloljetnice zlostavljali i bređu kobilu

14.11.2013. 14:51:19

1_184372

U slučaju brutalnog silovanja maloljetnice koje je nedavno šokiralo Zadar otkrilo se da su dvojica od petorice nasilnika prije pola godine uhićeni zbog monstruoznog zlostavljanja životinje.

Dvojica silovatelja maloljetne Zadranke u svibnju ove godine uhićena su jer su na Velebitu ubili i rasporili bređu kobilu. Ždrijebe u posteljici su bacili i ostavili da ugine, a kobilu su dokrajčili pištoljem. Meso su joj isjekli i prodali.

Vlasnik kobile alarmirao je policiju u Obrovcu koja je puna tri mjeseca tražila konjokradice. Vjeruje da je riječ o uhodanoj ekipi koja kolje konje po Velebitu.

U policiji su ih prijavili samo za krađu mesa, ali ne i za mučenje i usmrćivanje životinja. Nakon silovanja maloljetnice zadarska policija odgovorila je medijima da nijedan od petorice nema prijavljena kriminalna djela, no to se za dvojicu nije pokazalo točnim.

Zadar je šokiran i što je policija podnijela kaznenu prijavu za zbog spolnog odnosa bez pristanka, a ne zbog silovanja maloljetnice.

Podsjetimo, djevojka je nakon zabave otišla sa silovateljima koje nije poznavala, te su zajedno otišli prema jednom noćnom klubu gdje su je odbacili u grmlje i zvjerski zlostavljali satima.

  • Autor: M.M.
  • Photo: Dalibor Urukalovic / Pixsell
Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.