Stravično ubojstvo u Lyonu: Prerezao vrat svojoj djeci pa pobjegao na rolama

21.05.2013. 23:23:47

47-godišnji Britanac u napadu bijesa zbog borbe za skrbništvo na djecom zgrabio je nož te je 10-godišnjem sinu i 5-godišnjoj kćeri prerezao vrat. Borba za skrbništvo nad dvoje djeve 47-godišnjeg Juliana Stevensona i njegove bivše supruge završila je na najgori mogući način. Stevenson je uhićen nakon što su u njegovu stanu pronađena tijela 10-godišnjeg Matthewa i 5-godišnje Carle, piše Daily Mail. Policiji je priznao kako je svojoj djeci prerezao vratove u napadu bijesa te potom pobjegao na rolama. >> Policajac slučajno ubio studenticu (21) Sve se dogodilo u Stevensonovu stanu u predgrađu Lyona. Bitka za skrbništvo nije tekla u korist Juliana Stevensona zbog prijašnjeg nasilnog ponašanja, opijanja i zlostavljanja bivše supruge. Istražitelji vjeruju kako je pobjesnio upravo zbog toga i odlučio se na ovaj stravičan potez. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.