Sud u Srbiji: Nema dokaza da su Dražen Letić i Nikola Kajkić suradnici hrvatske tajne službe

17.10.2021. 09:32:00

Ukinuta je presuda prvostupanjskog suda kojom je Letić osuđen na pet godina zatvora. 

Ničim nije dokazano da je Nikola Kajkić u inkriminirano vrijeme radio za hrvatsku Sigurnosno-obavještajnu agenciju (SOA). Ničim nije dokazano da je Kajkić u inkriminirano vrijeme radio za hrvatsku policiju. Nije utvrđeno u kakvoj bi vezi Branimir Glavaš bio sa SOA-om.

Nejasno je kako se krivotvorenom potvrdom kojom se diskreditira hrvatski državni tužitelj pomaže rad SOA-e - ovo su, između ostaloga, zaključci rješenja drugostupanjskoga suda u Novom Sadu kojim je ukinuta nepravomoćna osuđujuća presuda dileru kokaina Draženu Letiću, kojega su srbijanska obavještajna služba (BIA) te srbijansko tužiteljstvo optužili da je bio hrvatski špijun te da je predsjedniku hrvatskoga Nacionalnoga sindikata policije...pisano izdanje

Izvor: Jutarnji list

Izvorni autor: Marin Dešković/Foto: fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.