‘SUDAC SE ODMAH ISPRIČAO‘ PORTUGALCI LUDI NAKON ‘PLJAČKE‘ U BEOGRADU, EVO ŠTO JE REKAO BIJESNI RONALDO

28.03.2021. 11:59:00

U sudačkoj nadoknadi Cristiano je postigao gol, lopta je cijelim obujmom prešla gol liniju.

Portugal u Beogradu nije uspio pobijediti Srbiju, iako je imao dva pogotka prednosti na poluvremenu, a nije mu priznat čisti gol za 3:2 u sudačkoj nadoknadi.

Europski prvaci su nokautirali suparnika u prvom poluvremenu s dva pogotka Dioga Jote. Napadač Liverpoola je oba puta pogodio mrežu vratara Dmitrovića nakon udaraca glavom iz blizine, a razlika u klasi bila je očita u praktički svakom pojedinačnom dvoboju. Osim spomenutog Jote, blistao je sjajnim ubacivanjima Bernardo Silva.

U nastavku, tek što se krenulo sa centra, Mitrović udarcem glavom vraća domaćine u igru i uz 39. gol na kontu postao je najbolji strijelac u povijesti Srbije, a potom je Kostić nakon briljantnog kontranapada i šest dodavanja u 10 sekundi, poentirao za povratak u rezultatski egal. 

U sudačkoj nadoknadi Ronaldo je postigao gol, lopta je cijelim obujmom prešla gol liniju, ali se suci nisu oglasi i Srbi su mogli proslaviti veliki bod.

Situaciju koja je razbjesnila Portugalce pogledajte OVDJE

Nakon susreta oglasio se i izbornik Portugala Fernando Santos.

- Sudac se odmah nakon te situacije, po završetku utakmice ispričao, ali tako je, kako je - rekao je Santos, pa ptkrio kako se osjećao njegov najbolji igrač Cristiano Ronaldo: 

- Bilo mu je jasno da je lopta prešla gol-liniju, bio je nervozan kao i svi ostali igrači.

Osim Santosa oglasio se i sam Cristiano Ronaldo i to objavom na Instagramu.

- Biti kapetan portugalske momčadi jedna je od najvećih ponosa i privilegija u mom životu. Uvijek dajem i dat ću sve za svoju zemlju, to se nikada neće promijeniti. Ali, ima teških vremena za rješavanje, posebno kada osjećamo da je nanjeta velika šteta čitavoj naciji. Podignite glavu i suočite se sa idućim izazovom odmah! Idemo, Portugal!

Izvor: Jutarnji list

Izvorni autor: SN/Foto: Peđa Milosavljević/AFP

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.