SUDIONICI SPORTSKOG NATJECANJA U ŽUPANIJI: Stipe Zrilić primio veterane i dragovoljce

18.10.2015. 16:42:23

Župan Stipe Zrilić primio je danas u Domu Zadarske županije predstavnike dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske povodom 20. državnog športskog natjecanja . -Neki od vas bili su ovdje prije 20 godina u teškim vremenima kada ste bez razmišljanja ponudili vlastiti život kako biste obranili svoje obitelji, svoj narod, svoju domovinu. Kako biste svijetu dokazali da je Hrvatska legitimna država, a Domovinski rat pravedan obrambeni rat. I u tome ste uspjeli zaduživši nas sve svojom žrtvom. Svoju upornost i požrtvovnost dokazali kada je bilo najteže, rekao je župan Stipe Zrilić i dodao kako danas u vrijeme mira žive u nekim novim životnim ulogama, s nekim novim problemima koje u vrijeme dok su ratovali nisu mogli ni očekivati. -Ovakva natjecanja od velike su važnosti jer se na njima okupljate ne samo kako biste se ogledali u 8 športskih disciplina, no prije svega kako biste proveli vrijeme obnavljajući uspomene na situacije kada ste jedni drugima bili ne samo suborci, već gotovo kao obitelj. Važno je održati te odnose jer iz njih možete crpiti snagu za suočavanje s izazovima svakodnevnice, rekao je župan i zaželio svima prije svega dobro zdravlje te sretan život u obiteljima, a zatim i uspješno natjecanje i ugodno druženje u Zadarskoj županiji. Na dobrodošlici je u ime svih sudionika 20. sportskog natjecanja zahvalio general Đuro Dečak, predsjednik Zajednice udruga hrvatskih ratnih veterana koji je istaknuo kako njihova udruga broji preko 217.000 članova. Na prijemu je u ime Grada Zadra nazočan bio dogradonačelnik Zvonimir Vrančić. z1   z2

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.