Sukob Culeja i Vesne Pusić

10.11.2016. 15:39:55

Sukob Culeja i Vesne Pusić: Ja sam hrvatski branitelj koji je stvarao ovu državu, a vi ste oni koji ste je opelješili

Hrvatski sabor u četvrtak raspravlja o predstavljenom Izvješću o radu Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa za 2015. godinu.

Iako je rasprava krenula vrlo konstruktivno, na kraju se ponovno pretvorila u prepirke Za pojedinačnu raspravu javio se HDZ-ov Stevo Culej. Pohvalio je rad Povjerenstva i podržao Izvješće. ‘Vidi se da se radilo’, kazao je Culej, no izrazio je sumnju u sve godine prije. Dodao je i kako su uočeni nedostaci u sustavu. ‘Ja sam poznat kao Stevo promitivac’, kazao je Culej i prozvao saborskog zastupnika Veljka Kajtazija i Vesnu Pusić za sukob interesa. Pusić mu je odgovorila da nije mjesto za ‘amaterske analize’. ‘Amater ili ne znam kao bivši policajac reći da postoje sumnje. Pljačkali ste hrvatski narod i bili ste protiv njega u svakom trenutku”, poručio je Culej Vesni Pusić. Na to mu je ona odgovorila. “Vi ste šteta”. Culej je uzvratio. “Ja sam hrvatski branitelj koji je stvarao ovu državu, a vi ste oni koji ste je opelješili.”

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.