Sunčano, ali sve hladnije: Pripremite jesenske jakne

15.09.2013. 09:38:09

Djelomice sunčano uz postupan porast naoblake. Na sjevernom dijelu Jadrana već se od sredine dana povremeno očekuje slaba kiša, a više kiše ponegdje uz grmljavinu navečer i u noći, kad će se kiša proširiti na zapadnu unutrašnjost i srednji Jadran. Vjetar slab do umjeren jugozapadni, na Jadranu većinom umjereno jugo. Jutarnja temperatura od 9 do 14, na Jadranu od 16 do 21, a najviša dnevna od 20 do 26, u Dalmaciji od 25 do 28°C. U Zagrebu djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku, a prema kraju dana jače naoblačenje, zatim mjestimice i malo kiše. Vjetar slab do umjeren jugozapadni. Jutarnja temperatura između 12 i 15, a najviša dnevna od 23 do 25°C. Biometeorološke će prilike posvuda biti povoljne. Većina ljudi će se osjećati dobro. Dan će biti pogodan za boravak na otvorenom, osim za alergičare koji su osjetljivi na pelud ambrozije. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.