Sunčano uz mjestimičnu naoblaku: Ponegdje moguće padaline

08.12.2013. 09:20:11

snijegcrometeooooooooooo

Djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku, ujutro u unutrašnjosti ponegdje i maglu, a najviše sunčana vremena očekuje se u Dalmaciji. Ponajprije u Lici moguće su oborine na granici snijega i kiše koja se ujutro može smrzavati na tlu. Malo kiše mjestimice može pasti i na sjevernom Jadranu. Vjetar većinom slab, na sjevernom i srednjem Jadranu do umjereno jugo, na južnom još ujutro slaba do umjerena bura. Najniža jutarnja temperatura uglavnom između -5 i 0, na Jadranu od 3 do 8. Najviša dnevna između 1 i 6, na Jadranu od 9 do 14 °C. U Zagrebu djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku. Ujutro te ponovno navečer moguća magla. Vjetar slab. Najniža jutarnja temperatura od -4 do -2, a najviša dnevna oko 5 °C.  Biometeorološke prilike će biti razmjerno nepovoljne. Zbog toga bi vrlo osjetljivi ljudi mogli biti razdražljivi te patiti od glavoblje. Kod kroničnih bolesnika moguće su umjerene tegobe. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.