Sunčano uz pljuskove: Idućih dana pomalo toplije...

04.06.2013. 10:48:30

Na Jadranu djelomice sunčano, uglavnom na sjevernom dijelu uz mogućnost kratkotrajnih pljuskova. U unutrašnjosti umjereno i znatno oblačno mjestimice s kišom ili pljuskovima, osobito u središnjim i istočnim krajevima. Vjetar u unutrašnjosti većinom slab sjeverni i sjeverozapadni, na Jadranu u noći i ujutro slaba do umjerena bura, a zatim zapadnjak i sjeverozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura zraka od 7 do 12, na Jadranu između 11 i 16, a najviša dnevna od 15 do 20, na Jadranu do 23 C.st. U Zagrebu umjereno i znatno oblačno u noći i ujutro povremeno uz kišu, a tijekom dana uz mogućnost kratkotrajnih pljuskova. Vjetar većinom slab. Najniža jutarnja temperatura zraka od 9 do 11, a najviša dnevna između 18 i 20 C.st. Idućih dana djelomice sunčano i postupno toplije, ali još povremeno uz kišu ili kratkotrajne pljuskove, osobito u srijedu i petak. Foto: AFP Izvorinu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.