Supruga Ivana Moguša: Sprovod u srijedu, obitelj organizira prijevoz

03.01.2017. 17:53:04

Ivanovo tijelo pronađeno je jučer na zabačenom dijelu Savske Opatovine u Zagrebu. U njegovoj neposrednoj blizini bio je pištolj Sprovod hrvatskog policajca Ivana Moguša koji je jučer pronađen mrtav održat će se u srijedu 4. prosinca u 15:30 sati na mjesnom groblju u Stipanovcima. "Obavijest našim prijateljima, znancima i svima ostalima...za one koji bi voljeli prisustvovati ispraćaju našeg Ivana a nemaju kako doći do mjesta sahrane organiziran je autobus koji će sve vas prevesti iz Zagreba i nazad a isti će krenuti s parkirališta sa sjeverne strane hotela Antunović u 10.30 sati", napisala je Ivanova supruga Tatjana na fb-u.

Podsjetimo, Ivanovo tijelo pronađeno je jučer na zabačenom dijelu Savske Opatovine u Zagrebu. U njegovoj neposrednoj blizini bio je pištolj. Tijelo je ubrzo prevezeno na Zavod za sudsku medicinu na Šalatu, a da je riječ o Ivanu, ubrzo su potvrdili iz zagrebačke policije.

Ivan Moguš nestao je 23. prosinca. Njegova supruga molila je za pomoć nakon što je nestao.

"Ljudi molim vas ako ste vani pogledajte oko sebe traži se moj suprug koji je nestao u petak odjeven u crnu zimsku jaknu, crno sivu vestu na pruge, smeđe hlače i crne cipele...zadnji puta je bio ostavljen od kolege na autobusnom kolodvoru...isto tako molim vas pregledajte svoje šupe, podrume, gospodarske zgrade, zamolite susjede da vam obiđu vikendice sve gdje mislite da bi se mogao skloniti od hladnoće...dijelite objavu u čim većem broju molim vas da ga nađemo...stavite svoje postove na javno da vidi čim veći broj ljudi..hvala vam", napisala je tada Tatjana Marković.

Ivan je imao 35 godina...

Autor: