Sutra započinje Tjedan sjećanja na Škabrnju

10.11.2013. 16:40:29

vijest-slika

U više hrvatskih gradova sutra započinje Tjedan sjećanja na Vukovar i Škabrnju. Raznim manifestacijama obilježit će se 22. godišnjica stradanja grada mučenika i ovog ravnokotarskog sela u kojemu su JNA i srpska paravojska ubili na desetine civila. Tako je već i udruga Benedikt najavila da će, u znak sjećanja na žrtve Vukovara i Škabrnje, u nadbiskupskom sjemeništu u Splitu i Centralnom bogoslovnom sjemeništu u Splitu započeti s manifestacijom Tjedan sjećanja na Vukovar i Škabrnju. Osim nekoliko filmova o Vukovaru, prikazat će se i dokumentarni film „Časni sude, nisam kriv“, a održat će se i molitveno bdijenje za stradale. Studenti i učenici upoznat će se sa svim što se dogodilo u Vukovaru i Škabrnji, kako se, naglašavaju u udruzi Benedikt, ne bi zaboravilo na one kojima zahvaljujemo našu slobodu. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.