'Suživot' u Vukovaru na srpski način: Supruzi hrvatskog branitelja - logoraša Srbin opsovao ustašku mater!

02.12.2013. 12:40:22

Tko će biti sljedeća meta srpskih napada i provokacija u Vukovaru i hoćemo li dozvoliti da više nećemo smjeti hodati ulicama hrvatskog napaćenog VUKOVARA?

Na dan održavanja referenduma o braku kao zajednici žene i muškarca, u hrvatskom Gradu heroju koji muku muči s ćirilicom, dogodio se novi incident.

Ničim izazvan, kako tvrde naši izvori, muškarac srpske nacionalnosti fizički je nasrnuo na suprugu hrvatskog branitelja i bivšeg zatočenika srpskog logora Željku Š. Oko 11. 30 sati, nasilnik je nesretnu ženu najprije verbalno napao psovajući joj majku ustašku.  O navedenom događaju, kaže žrtva napada, obavještena je Policijska uprava vukovarsko-srijemska, te se sada čeka epilog cijelog slučaja.  Nesretna žena pita se što slijedi poslije ovog događaja?

Tko će biti sljedeća meta srpskih napada i provokacija u Vukovaru i hoćemo li  dozvoliti da više nećemo smjeti hodati ulicama hrvatskog napaćenog VUKOVARA?

"Ja sam napadnuta samo zato što sam Hrvatica i što sam supruga hrvatskog branitelja i logoraša koji se krvavo borio za svoj grad! Bez obzira na ovaj događaj i dalje ćemo PONOSNO i uzdignute glave hodati ulicama ovoga našeg grada, jer ovo je naš HRVATSKI VUKOVAR !!!!!!", kaže napadnuta Hrvatica.

 
  • Autor: A. K.
  • Photo: Dusko Marusic/PIXSELL
Izvornu vijest možete pogledati ovdje

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.