Sva sila vojne tehnike na zagrebačkom Jarunu

02.06.2013. 19:14:21

Tenkovi, oklopna vozila, helikopteri i avioni, a predstavile su se i braniteljske zadruge te vrhunski sportaši pripadnici OS-a.

Sva sila vojne tehnike kojom raspolaže Hrvatska vojska prikazana je na zagrebačkom Jarunu povodom Dana Oružanih snaga i Dana kopnene vojske koji se obilježava 28. svibnja. Tenkovi, oklopna vozila, helikopteri i avioni, a predstavile su se i braniteljske zadruge te vrhunski sportaši pripadnici OS-a. Vojna tehnika, po običaju, najviše je zanimala najmlađe. Sva sila vojne tehnike na zagrebačkom Jarunu Sva sila vojne tehnike na zagrebačkom Jarunu Sva sila vojne tehnike na zagrebačkom Jarunu Sva sila vojne tehnike na zagrebačkom Jarunu Sva sila vojne tehnike na zagrebačkom Jarunu Sva sila vojne tehnike na zagrebačkom Jarunu Sva sila vojne tehnike na zagrebačkom Jarunu Sva sila vojne tehnike na zagrebačkom Jarunu Sva sila vojne tehnike na zagrebačkom Jarunu Sva sila vojne tehnike na zagrebačkom Jarunu Sva sila vojne tehnike na zagrebačkom Jarunu Sva sila vojne tehnike na zagrebačkom Jarunu Sva sila vojne tehnike na zagrebačkom Jarunu Sva sila vojne tehnike na zagrebačkom Jarunu Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.