‘SVE ĆEMO POBITI’ Strašne poruke u Crnoj Gori, nastala je panika. Diljem zemlje odmah su evakuirani učenici

27.04.2022. 10:44:00

Zbog dojava da su u njih postavljene bombe, prekinuta je nastava u osnovnim školama u više crnogorskih gradova.

Evakuirane su škole u Podgorici, Nikšiću, Baru, Beranama, Bijelom Polju, Kolašinu, Herceg Novom, Cetinju, Andrijevici, a dojave o bombama stigle su u Općinu i sud u Baru. Policija je priopćila da je u tijeku pretraga.

“Na području škole postavljeno je mnogo bombi. Uvijek smo sanjali o osveti. Osvetit ćemo se, doći ćemo u školu. Sve ćemo pobiti. Nitko neće ostati živ. Cijeli grad će prokrvariti”, poruka je koju su dobile evakuirane škole.

Prijetnja stigla na e-mail

Dojava o podmetnutom eksplozivu stigla je na e-mail adrese 19 osnovnih škola, uključujući i područne. Ravnateljica nikšićke Osnovne škole “Luka Simonović”, Marija Martinović, rekla je da je nekoliko škola u Nikšiću zaprimilo dojavu o bombi, te da su djeca evakuirana iz sigurnosnih razloga.

“Jutros je na službenu poštu škole ‘Luka Simonović’ u 7.13 stigla službena pošta da je u školu postavljeno nekoliko bombi. Danas neće biti nastave za učenike zbog sigurnosti naše djece. Idem u policijsku postaju obavijestiti nadležne. I druge škole su dobile obavijest, tako da nastave neće biti ni u drugim školama”, rekao je Martinović.

Javili roditeljima

Zbog sumnje da je u njih postavljena bomba, evakuirane su OŠ “Risto Manojlović” u Kolašinu i škola “Jugoslavija” u Baru. “Poštovani roditelji, zbog dojave o podmetnutom eksplozivu u barskim osnovnim školama, evakuirali smo djecu i poslali ih kućama. Ovu odluku donio je CB Bar. Pozdrav”, poruka je koju su dobili roditelji OŠ “Jugoslavija”. 

Zbog dojave o bombama prekinuta je nastava u školama u Bijelom Polju, kao i u osnovnim školama “Vuk Karadžić” i “Radomir Mitrović” u Beranama. Ista situacija je i u Herceg Novom.

Izvor: Narod.hr

Izvorni autor: Dnevno.hr/A.F./Foto: Pixabay

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.