SVEOBUHVATNA LISTA: MZO objavilo popis županija koje idu na online nastavu

13.12.2020. 16:31:00

Iz Ministarstva znanosti i obrazovanja javljaju kako će srednje škole u svim županijama i viši razredi osnovnih škola u četiri županije od ponedjeljka nastavu pratiti online.

Nastavu po C modelu u srednjim školama već imaju Međimurska, Varaždinska, Zagrebačka, Osječko-baranjska, Vukovarsko-srijemska i Požeško-slavonska, a od ponedjeljka će im se u tome pridružiti preostale županije i Grad Zagreb.

Kad je riječ o osnovnim školama, učenici od petog do osmog razreda nastavu online već prate u Varaždinskoj županiji, a od idućeg tjedna od kuće će nastavu pratiti i njihovi vršnjaci u Istarskoj, Međimurskoj i Primorsko-goranskoj županiji. 

Ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs izjavio je u petak da u dijelu županija to nije nužno nego je još jedna potpora mjerama koje je donio Stožer da smanjimo eventualno gužvu u javnom prometu.

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: Matea Vidić/Foto: fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.