SVIJET IMA NOVOG HEROJA!

12.08.2015. 14:07:47

SVIJET IMA NOVOG HEROJA! Snajperist SAS-a ‘skinuo’ trojicu terorista koji su se spremali dječaku odrubiti glavu! I dok je mnoštvo plakalo i preklinjalo za milost, britanski specijalci koji su dalekozorom gledali trojicu terorista sa isukanim noževima i kalašnjikovima i užasan prizor djeteta koje kleči i plače. Zaključili su da bi napadom iz zraka nastradali i nevini, a ni vremena više nije bilo. Stoga su pozvali snajperista... Do dan danas nema adekvatnog rješenja niti načina u borbi protiv terorizma. Da je spas u posebno obučenim, malim jedinicama, svjedoči događaj koji se dogodio u srpnju na granici Sirije i Turske, a o čemu je izvijestio express.co.uk. Muškarac i njegov 8-godišnji sin od strane trojice pripadnika ISIL-a su kao šijiti proglašeni nevjernicima. Dovedeni su na dio sirijske pustinje koja je određena kao stratište, a na kojoj je već ležalo mnoštvo obezglavljenih tijela “nevjernika”. Natjerani su da kleknu, a dovedena je i “publika” koja je morala gledati egzekuciju oca i sina. I dok je mnoštvo plakalo i preklinjalo za milost, britanski specijalci koji su dalekozorom gledali trojicu terorista sa isukanim noževima i kalašnjikovima i užasan prizor djeteta koje kleči i plače. Zaključili su da bi napadom iz zraka nastradali i nevini, a ni vremena više nije bilo. Stoga su pozvali snajperista… “Visok muškarac s bradom izvukao je velik nož. Nešto je pričao gomili i pritom udarao muškarca i njegovog sina po glavi. Pored egzekutora stajala su dva pripadnika IS-a sa kalašnjikovima”, prepričali su naknadno vojnici. A onda je snajperist smirio otkucaje srca i u samo jednoj minuti likvidirao egzekutora, a odmah zatim i drugu dvojicu terorista. Ocu i sinu netko je iz gomile skinuo poveze, a nakon što su vidjeli ubijene pripadnike IS-a, dali su se u bijeg. Posljednji put viđeni su u nekom kamionu koji je prevozio izbjeglice u Tursku…

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.