Stožer za obranu hrvatskog Vukovara: Obavijest KOT-a

02.10.2013. 13:53:08

Stožer

Jučer je u Zagrebu, inicijativom Stožera za obranu hrvatskog Vukovara   održan radni sastanak najužeg vodstva  KOT-a (Koordinacijsko Operativnog Tima) nacionalne razine.

Sastankom je predsjedao Tomislav Josić uz kojega su bili istaknuti članovi braniteljske populacije ,Tomo Medved, Josip Klemm, Ilija Vučemilović,Boris Mužanović, Damir Loborec,Josip Vidović,Darko Katuša... 

·         Javnosti je upućena jasna poruka neograničene podrške najšire braniteljske populacije, legalnim i legitimnim zahtjevima Stožera za obranu hrvatskog Vukovara za  projekt

 „Vukovar –mjesto posebnog pijeteta“.

·         Dogovoren je sastanak šireg sastava KOT-a , a svi članovi će pravovremeno biti obavješteni o mjestu i dnevnom redu sastanka. Istaknuto je kako je ovaj sastav KOT-a privremenog,radnog i ustrojbenog  karaktera , potaknut  alarmantnim pojavama u svim sferama društva.Nakon detaljnog ustroja slijedi izborna skupština.

·         Istaknuta je  otvorenost inicijative za sve pripadnike  populacije branitelja,stradalnika,hranitelja i molitelja  te ostalih skupina i pojedinaca koji  žele konstruktivnim prijedlozima i radom poduprijeti nastojanja zajedničkog nastupa ovih skupina, u nastojanju pronalaska i javne ponude rješenja za tešku situaciju u kojoj se nalazi Domovina.

Privremeni predsjednik KOT-a (Koordinacijsko Operativnog Tima)

Tomislav Josić

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.