Svjedoci tvrde: 'Oko 3.30 u centru Rume sreli smo mladića izrazito plavih očiju i kose. Govorio je splitskim naglaskom'

03.01.2022. 14:49:00

Srbijanska policija nastavlja potragu za 27-godišnjim Matejem Perišem iz Splita, kojemu se 31. prosinca oko 2:30 u beogradskom klubu Gotik izgubio svaki trag. Iako su sve snage na terenu te potraga nije urodila plodom, Nova TV razgovarala je sa svjedokom koji tvrdi da je Mateja sreo u prvim satima Nove godine. Reporterka Provjerenog doznala je da postoje svjedoci koji su Mateja vidjeli u Rumi (Vojvodina), a neki od svjedoka s kojima je razgovarala, sve su prijavili policiji i dali iskaz. 

 "U prvim satima Nove godine, oko 3:30 u centru Rume sreli smo mladića izrazito plavih očiju i kose. Na glavi je imao kapicu i nosio je jaknu koja mu je bila poprilično velika. U prvi mah smo pomislili da je skitnica. Obratio nam se, a govorio je splitskim naglaskom", kazao je jedan svjedok. Kada su čuli da je mladić nestao, sve su prijavili policiji.

Podsjetimo, splićanin Matej Periš (1994.) nestao je u noći na petak, a po službenoj prijavi posljednji put viđen je oko 2.30 sati 31. prosinca u noćnom klubu "Gotik" gdje je bio s nekoliko svojih prijatelja s kojima je došao na doček Nove godine u Beograd.

Prema navodima beogradskih medija, Periševi prijatelji su ispričali da su u klub došli nakon večere u jednom od restorana u tzv. Beton hali, nekadašnjem lučkom skladištu koje je preuređeno u desetinu ugostiteljskih objekata i jedno je od stjecišta noćne zabave u srbijanskoj prijestolnici. 

 

Izvor: Direktno.hr

Izvorni autor: ts/Foto: screenshotnestali

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.