TEA AGEJEV Vatreni Josip Joe Šimunić vas zove na Hod za život!

21.05.2021. 14:23:00

“Ja sam Josip Šimunić, kao suprug i kao otac četvero djece volio bih vam reći da je svaki ljudski život vrijedan i kao takav morao bi biti zaštićen. Bez ograničenja od časa začeća. Zato u subotu, 22. svibnja, Slavonski Brod, Hod za život obitelj i Hrvatsku. Budi i ti za zaštitu svakog ljudskog života bez diskriminacije!”, pozvao je legendarni hrvatski nogometni reprezentativac, danas izbornik naše mlade reprezentacije do 19 godina.

Podsjetimo, u subotu 22. svibnja 2021., održat će se prvi po redu Hod za život, obitelj i Hrvatsku, u Slavonskom Brodu.

Slavonski Brod grad je u kojem je za vrijeme Domovinskog rata stradalo najviše djece, samo u jednoj godini, 1992.g., čak 27-ero djece na pragu svoga doma, a 65 ih je ranjeno za što do danas, nitko nije odgovarao.

“Želimo stvoriti optimizam i u našem gradu, u svakom gradu, potaknuti aktualnu vlast da ulaže u mlade, u obitelji, u obrazovanje i radna mjesta, omogućiti majkama fleksibilnije radno vrijeme, omogućiti svim ljudima koji žele imati djecu i obitelj da to mogu imati uz konkretniji društveni i ekonomski napredak“, istaknula je Maja Fabris, koordinatorica Hoda za život za Slavonski Brod.

Izvor: frendica.online

Izvorni autor: Tea Agejev/Foto: narod.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.